E-õpe lapse-vanematele

Matemaatikakool põhikoolis õppivate laste vanematele

Sügisel 2024 avab uksed lastevanemate matemaatikakool, kus põhikoolis õppivate laste emadele-isadele antakse nõu, kuidas oma last matemaatika õppimisel toetada.

sageli ei suuda õpilased tunnis teistega sammu pidada, õpetaja seletab liiga kiiresti ja segaselt või kipuvad mõtted mujal rändama. samuti on koroona jätnud laste teadmistesse tõsised lüngad. Uuesti ree peale saamiseks oleks vaja järjepidevat tööd, materjali rahulikus tempos ülekordamist.
pidev eratundide võtmine muutub aga liiga kulukaks, iseäranis, kui lapsi on peres mitu. Samas on paljud emad-isad suutelised ise oma laste koduõpetajaks hakkama. tarvis oleks vaid koolis õpitut veidi meelde tuletada.

e-õppe tunnid hakkavad toimuma kord nädalas. Alustame 5. klassi matemaatikast. piisava huvi korral võime avada ka teiste klasside gruppe.

see on ainult müüt, et matemaatika on raske, igaüks saab hakkama, kui üles leida tema jaoks õiged meetodid ja töövahendid.

tule õppima ja veeda oma lapsega kvaliteetaega matemaatika võlumaailmas!

Kuna sügiseni on veel õige mitu head kuud, siis kasuta vahepealset aega otstarbekalt ja arenda oma peastarvutamise oskust – klõpsa ikoonile ning õpi 25-ga kiiresti korrutama.

Kirjuta mulle, kui oled avatavas koolis õppimisest huvitatud